Hieronta – Joulukuun huipputarjoukset: Lahjakortit hierontapalveluihin: -klassinen hieronta 60 min 50€ klassinen hieronta 3x45min 45€ ja kuumakivihieronta 45min 50€ Nouto sovitusti tai postitus!

Hieronta laukaisee jännitystiloja, lievittää kipuja ja rentouttaa lihaksia. Sillä voi nopeuttaa rasituksesta palautumista, ehkäistä rasitusvammojen syntymistä ja auttaa jo syntyneiden vammojen paranemista. Hieronta edistää myös paikallista nestekiertoa ja aineenvaihduntaa.

Klassinen hieronta – Intialainen pää-, jalka- ja käsihieronta – Hieronta kuumilla kivillä – Purentalihashieronta – Imukuppihieronta (eli kuivakuppaus) – Nivelten liikkuvuuden edistäminen -Mobilisointi- ja fasciatekniikat – Triggerpistekäsittelyt

Alla hinnat sekä lyhyet kuvaukset eri hoidoista:

 

pallo_klassinenhieronta

Klassista hierontaa käytetään työn ja liikunnan aiheuttamien lihasten kiristymien ja kovettumien ehkäisyyn ja hoitoon. Hieronta on kokonaisvaltaista mielen ja kehon rauhoittumista.

Alv. 0%

 

pallo_intialainenhieronta

Perustuu perinteiseen intialaiseen hierontatyöskentelyyn. Ayurvedisessä perinteessä jalka- ja käsihieronnalla on hyvin erityinen asema. Ayurvedasta haetaan hoitoa, hyvää oloa ja terveyttä, sillä onhan ayurveda sananmukaisesti elämän (ayur) tiedettä (veda). Se tarjoaa näkökulmia elämän eri osa-alueille. Tavoitteena on täydellinen terveys, joka saavutetaan kehon, mielen ja tietoisuuden tasapainolla.

Hoidossa käytetään erilaisia hankaus-, sively- ja painelutekniikoita stimuloiden lymfa- ja verenkiertoa. Hoidossa käsitellään myös marma-pisteitä (kehon herkkiä energiapisteitä jotka sijaitsevat lihaksissa, jänteissä ja nivelkohdissa), joita stimuloidaan pyörittävillä hierontaliikkeillä. Kämmenien ja jalkapohjan hieronnassa käytetään apuna pronssista kasamaljaa joka poistaa tehokkaasti kehosta kuona-aineita.

Hierontaöljynä on sesam-öljy joka tasapainottaa kaikkia doshia (kehotyyppejä). Eteerisillä öljyillä voidaan tehostaa hoidon vaikutusta. Öljyhieronta tekee ihon pehmeäksi, virkistää verenkiertoa, vahvistaa lihaksia, edistää ruuansulatusta, vähentää stressiä ja uudistaa koko kehoa.

Nämä hoidot ovat erittäin rentouttavia. Ne tehdään asiakkaan maatessa hoitopöydällä vaatteet päällä; käsihieronta sormista kyynärtaipeisiin ja jalkahieronta varpaista polvitaipeisiin. Pukeudu tullessasi joustaviin vaatteisiin.

Lisää tietoa kehotyypeistä saat halutessasi hoitoon tullessa.

Alv. 24%

hinnasto_intialainenhieronta

Intialaisen päähieronnan länsimaisen version kehitti intialainen osteopaatti ja hierontaterapeutti Narendra Mehta. Suomeen intialainen päähieronta tuli vuonna 1999.

Päähieronta tehdään asiakkaan istuessa. Paita saa olla päällä, kaula- ja korvakorut on riisuttava pois. Hierontaöljyä ei käytetä.

Intialaisen päähieronnan voi myös liittää osaksi hoitokokonaisuutta käsi- ja jalkahieronnan kanssa.

Hoito muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä, taputuksia ja tukistuksia, joilla käsitellään rytmikkäästi, tehokkaasti, mutta hellävaraisesti hartiaseutu, olkavarret, niska ja pää sekä kasvot. Tässä hieronnassa käsitellään hartiaseutu lapaluista ylöspäin, niskan ja pään alue sekä kasvot. Hoito vaikuttaa sekä fyysisellä, emotionaalisella että mentaalisella tasolla. Hoito laukaisee stressiä ja helpottaa sen aiheuttamia oireita, mutta sopii myös arjen keskelle rentoutumis- ja hemmotteluhoidoksi kaikenikäisille.

Päähierontaa ei suositella, mikäli päänahassa, kasvoissa  tai hartiaseudulla on akuutti infektio tai tulehdus. Pään alueen akuutti trauma (esim. leikkaus hiljattain, päävamma), akuutti migreeni ja vahva lääkitys ovat myös esteitä käsittelylle.

 

pallo_kuumatkivet

Kuumia kiviä on käytetty kautta historian mm. Maya -kulttuurissa lievittämään kipua ja hoitamaan ihmistä kokonaisuutena. Kiviterapiahoidot ovat olleet myös osa itämaista lääketiedettä jo yli 5000 vuotta. Tämä hieronta on lämmittävä ja rentouttava hoito, joka hiljentää ajatukset, rentouttaa mielen, tasapainottaa ja eheyttää. Hoito on tehokas stressin ja jännitysten lievittäjä. Keho hierotaan lämpimillä, sileillä kivillä öljyä apuna käyttäen. Hoito vaikuttaa kehossa jopa 3 cm syvyyteen asti, joten se antaa pitkäaikaisen lämmöntunteen. Lihasjännityksiin tämä hoito on jopa tehokkaampi kuin tavallinen hieronta juuri lämpövaikutuksen takia. Ennen hoitoa ja sen jälkeen suositellaan runsasta vedenjuontia, koska hoito kiihdyttää aineenvaihduntaa ja poistaa runsaasti kuona-aineita.

Hierontaa kuumilla kivillä ei suositella mikäli ihosi on erityisen ohut, kärsit tuntopuutoksista tai sinulla on lääkitys, jonka sivuvaikutukset lisääntyvät lämmöstä tai kärsit iho-ongelmista, jotka ärsyyntyvät kosteudesta tai lämmöstä.

Alv. 24%

hinnasto_kuumatkivet

 

pallo_purentalihashieronta

Kireät purentalihakset voivat aiheuttaa leukakipuja, päänsärkyä, hampaisiin ja hartioihin heijastuvia kipuja, huimausta ja koko kehon stabiliteetin muutosta. Purentalihakset voivat kiristyä mm. hampaiden narskuttelun tai purentavirheen vuoksi.

Hoito tasapainottaa leuan asentoa, parantaa lihasten venyvyyttä ja nivelten liikelaajuutta, lievittää stressiä ja helpottaa hengitystä.

Hoidon kesto on 45 minuuttia, jonka aikana käydään läpi niskan, hartioiden ja kaulan alueen lihakset sekä purentalihakset. Hoitoon kuuluu myös pään hieronta.

Alv. 0%

hinnasto_purentalihashieronta

 

pallo_nivelmobilisaatio

Nivelmobilisaation tavoitteena on lisätä liikettä liikerajoittuneessa pehmytkudoksessa, nikamassa tai nivelessä. Mobilisaatiolla on myös kipua helpottava vaikutus. Kivun helpottuessa kyky liikuttaa niveltä lisääntyy ja tämän myötä nivelen liikkuvuus paranee.

Traktio- eli vetohoidon tavoitteena on nivelen liikelaajuuden parantuminen ja pinnetilasta aiheutuvien kipujen helpottaminen. Vetohoito tuntuu usein myös rentouttavalta.

 

pallo_triggerpistekäsittely

Trigger-pisteet ovat lihakseen tai lihaskalvoon syntyviä kipupisteitä, jotka voivat säteillä kipua laajallekin alueelle. Esimerkiksi lapaluun alueen lihaksissa olevat trigger-pisteet voivat säteillä kipuna käsivarteen. Käsittelemällä kipupisteitä voidaan helpottaa kipua tai päästä siitä kokonaan eroon.

 

Imukuppihieronta eli kuivakuppaus/liukukuppaus on vanha kiinalainen hoitomuoto, jota käytetään lihaskireyksien hoitoon sekä aktivoimaan nestekiertoa ja poistamaan kuona-aineita. Hieronnassa käytetään silikonisia imukuppeja joihin luodaan alipaine iholle asetettaessa. Käsittely on tehokas ja rentouttava. Kupit saattavat aiheuttaa iholle verenpurkaumia/mustelmia riippuen käsiteltävästä alueesta ja halutusta tehosta. Imukuppihierontaa voi yhdistää esim. klassiseen tai vaikkapa kuumakivihierontaan tarpeen mukaan. Mikäli haluat käsittelyyn yhdistettävän imukuppihierontaa tai käsittelyn pelkästään imukupeilla, kerro toiveesi varauksen yhteydessä tai tullessasi hoitoon. Aivan kaikille imukuppihieronta ei sovi, käsittelyn esteitä ovat samat kuin klassisessa hieronnassa, esim. suonikohju-alueelle ei imukuppihierontaa voi tehdä.

 

 

Kotikäyntilisä +10€ / hieronta.

Maksu käteisellä tai kortilla sekä hyvinvointi ePassilla.

Yrityksille myös laskutus.

Sarjakorteilla säästät! Kysy hintoja!

 

Paikat, joissa otan asiakkaita vastaan:

-Parturi-Kampaamo Mia-Stina, Eriksnäsintie 6, Söderkulla (ma, ke, pe vaihdellen, ajantasainen tieto varausjärjestelmässä)

-Syke Lounge, Bubbiksentie 1, 2.krs, Sipoo Nikkilä vastapäätä nuorisotaloa (ti ja to)

-Sopimuksen mukaan Söderkullassa Lintukoto 6 (Eriksnäs) sekä Tasbyntie 6 C 14 (näihin varaukset soittamalla)

-Kotikäynnit

-Työpaikkakäynnit

 

 

HUOM!

Muistathan että sairaana (flunssa, kuume tms.) hierontaan / hoitoihin ei voi tulla. Silloin hieronta saattaa pahentaa tilannettasi.

 

 

 

Anna palautetta, kysy lisää tai varaa aika:

 

 

 

© Tmi Rita Manninen 2017