Intialainen hieronta

Intialainen hieronta perustuu perinteiseen intialaiseen hierontatyöskentelyyn. Ayurvedisessä perinteessä jalka- ja käsihieronnalla on hyvin erityinen asema. Ayurvedasta haetaan hoitoa, hyvää oloa ja terveyttä, sillä onhan ayurveda sananmukaisesti elämän (ayur) tiedettä (veda).  Tavoitteena on täydellinen terveys, joka saavutetaan kehon, mielen ja tietoisuuden tasapainolla.

Hoidossa käytetään erilaisia hankaus-, sively- ja painelutekniikoita stimuloiden lymfa- ja verenkiertoa. Hoidossa käsitellään myös marma-pisteitä (kehon energiapisteitä jotka sijaitsevat lihaksissa, jänteissä ja nivelkohdissa), joita stimuloidaan pyörittävillä hierontaliikkeillä. Kämmenien ja jalkapohjan hieronnassa käytetään apuna pronssista kasamaljaa joka poistaa tehokkaasti kehosta kuona-aineita.

Hierontaöljynä on sesam-öljy. Öljyhieronta tekee ihon pehmeäksi, virkistää verenkiertoa, edistää ruuansulatusta, vähentää stressiä ja uudistaa koko kehoa.

Nämä hoidot ovat erittäin rentouttavia. Ne tehdään asiakkaan maatessa hoitopöydällä vaatteet päällä; käsihieronta sormista kyynärtaipeisiin ja jalkahieronta varpaista polvitaipeisiin. Sopii kaikille, myös hänelle jolle tavallinen muokkaava hieronta ei sovi. Sopii hyvin myös liikuntarajoitteisille, onnistuu esim. pyörätuolissa istuvalle tai kotikäynnillä vaikka asiakkaan nojatuolissa tai sängyllä. Pukeudu joustaviin vaatteisiin, riisua ei tarvitse kun saadaan nostettua hihoja ja lahkeita.

Kokeile rohkeasti, sopii erittäin hyvin myös lahjaksi! Teen 90min settinä myös yhdistelmän kädet, jalat ja pää. Tämän hinta on myös 85€. Nettivarauksessa voit varata kumman vaan 85€ setin ja laittaa lisätietoihin myös päähieronta tai kertoa toiveesi tullessasi hoitoon.

Asiakkaan kommentti 90 min jalka-, käsi- ja päähierontasetin jälkeen: ”Tämän lähemmäs taivasta ei voi ihminen päästä.”

 

Intialainen päähieronta

30 min                           35,00 €

Intialainen jalkahieronta

60 min                           60,00 €

Pää- ja jalkahieronta yhdessä (myös kädet jos haluat)

90 min                         85,00 €

(alv.24%)

 

Intialaisen päähieronnan länsimaisen version kehitti intialainen osteopaatti ja hierontaterapeutti Narendra Mehta. Suomeen intialainen päähieronta tuli vuonna 1999.

Päähieronta tehdään asiakkaan istuessa tai makuulla hierontapöydällä tai näitä yhdistellen, tilanteen mukaan. Paita saa olla päällä, kaula- ja korvakorut on riisuttava pois. Hierontaöljyä ei käytetä.

Intialaisen päähieronnan voi myös liittää osaksi hoitokokonaisuutta käsi- ja jalkahieronnan kanssa.

Hoito muodostuu sarjasta hierontaliikkeitä, taputuksia ja tukistuksia, joilla käsitellään rytmikkäästi, tehokkaasti, mutta hellävaraisesti hartiaseutu, olkavarret, niska ja pää sekä kasvot. Tässä hieronnassa käsitellään hartiaseutu lapaluista ylöspäin, niskan ja pään alue sekä kasvot. Hoito vaikuttaa sekä fyysisellä, emotionaalisella että mentaalisella tasolla. Hoito laukaisee stressiä ja helpottaa sen aiheuttamia oireita, mutta sopii myös arjen keskelle rentoutumis- ja hemmotteluhoidoksi kaikenikäisille.

Päähierontaa ei suositella, mikäli päänahassa, kasvoissa  tai hartiaseudulla on akuutti infektio tai tulehdus. Pään alueen akuutti trauma (esim. leikkaus hiljattain, päävamma), akuutti migreeni ja vahva lääkitys ovat myös esteitä käsittelylle.

 

Tästä takaisin hierontapalveluihin