Yhteystiedot

Rita Manninen

Puh: +358 40 592 6624

S-posti: ritamanninen20@hotmail.com

 

Varaa tästä aika hierontaan Sipoon Nikkilässä tai Söderkullassa (muut varaukset toistaiseksi puhelimitse)

 

Hierontapaikkojen osoitteet:

  • Parturi-Kampaamo Mia-Stina Eriksnäsintie 6, Söderkulla (ma, pe vaihdellen, ajantasainen tieto varausjärjestelmässä.) HUOM! Hierontapaikan osoite Söderkullassa muuttuu maaliskuun 2019 alussa; Kahvila Pikkurastaan yläkerta, Uusi Porvoontie 1262. Talo on Uuden Porvoontien ja Graniittitien risteyksessä bussipysäkin kohdalla. Parkkipaikalle Graniittitien puolelta.
    Ritan hieronta Bubbiksentie 1., Sipoo Nikkilä vastapäätä nuorisotaloa (tiistai ja torstai)
    Nettivaraus tai puhelimitse! Nettiajanvaraus sulkeutuu 24h aiemmin joten kysy aikoja samalle päivälle viestillä tai soittamalla!

Hierontakäynnit myös työpaikoille. Kysy lisää! Hierojan käynti työpaikalla lisää työhyvinvointia ja työssä jaksamista.  Hierontapöydän ja/tai hierontatuolin ym. hieronnassa käytettävät tarvikkeet tuon mukanani.

Hieronnan kotikäynnit. Hierojan kotikäynti on loistava lahjaidea ja ilahduttaa lahjan saajaa varmasti! Myös käynnit palvelutaloihin ja palveluasuntoihin.

 

Kotiapu tehdään asiakkaan luona:

Juhlien järjestelyt sopimuksen mukaan joko asiakkaan kotona tai asiakkaan vuokraamissa tiloissa.

Täytekakut ja voileipäkakut juhliin valmistan omassa kotikeittiössäni Lintukodossa. Toimitustapana on nouto tai kotiinkuljetus (lisään hintaan kuljetusmaksun).

Toimin Uudellamaalla Sipoossa ja lähialueilla: Vantaa, Kerava, Tuusula, Helsinki, Porvoo ym.

 

 

Yritykseni löytyy myös täältä: http://www.apuhaku.fi

Apuhaku on hoiva-, hyvinvointi- ja terveysalan palvelujen hakemisto josta voi hakea palvelua paikkakuntakohtaisesti joko yrityksen nimellä tai haluamansa palvelun nimellä, esim. hieronnan kotikäynti, lahjakortti hierontaan, ikkunanpesu, siivous. Täältä löydät helposti paikkakunnan alv 0% palveluita tuottavat yritykset.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Tmi Rita Manninen 2019